V mesecu maju smo bile punce na doTERRINI evropski konvenciji v Düsseldorfu, kjer smo bile deležna najboljšega izobraževanja o izdelkih. Med drugim nam je predavalo nekje 8 zdravnikov, kako eterična olja in prehranske dodatke uporabljajo v sboji praksi, jih imajo v svojih čakalnicah in ambulantah. Predstavili so nam tudi raziskave, ki so bile narejene za eterično olj kadilne bosvelije in copaibe. Izvedeli smo točno na katere dele možganov vplivata. Res, vam povem, NORE informacije. Prav tako so bili predstavljeni novi izdelki, ki prihajajo tudi v EU in so naravnost fantastični.

Nekaj teh informacij (ker vseh se žal ne da), želimo punce prenesti tudi med vas. Zato pripravljamo FENOMENALEN dogodek, na katerem lahko v živo spoznaš vse doTERRINE izdelke, izveš kateri izdelki prihajajo na evropske prodajne poličke in njihovo uporabo. Prav tako bo tudi nekaj dodatnih krajših predavanj o moči dotikov, o hormonih. Dobiš lahko še več idej za uporabo eteričnih olj, saj bodo punce predstavile svoje dnevne rutine, katere lahko posvojiš. 😀

KDAJ: 8.6.2019 ob 10h (traja predvidoma do 17h)

KJE: Hotel Union, Ljubljana

CENA: 18 eur

Ob registraciji vsak udeleženec prejme BREZPLAČNO mešanico eteričnih olj CHEER, ki zeo dobro poskrbi za veselje, dvig energije in razpoloženja. Poleg tega pa res noro lepo diši, tako da sem prepričana, da bo to vaš novi najljubši parfumček.

Šušlja se tudi, da bo na dogodku tudi kar nekaj nagrad za udeležence. Ampak pšššt. To je skrivnost! 

Svojo vstopnico si lahko kupiš TUKAJ.

Upam, da se srečamo 8.6. v Ljubljani tudi v živo!

XO,

Erika

 

Categories: Dogaja Se

<