Gripe so že na pohodu. Šolski hodniki so prazni. Strašijo, da najhujše šele prihaja. Morda je res, morda pa je zgolj strašenje. V vsakem primeru je dobro, da smo pripravljeni.

Pri nas je Hana zbolela ravno na svoji rojstnodnevni zabavi, katero smo morali potem predčasno zaključiti.

Kako pri nas poskrbimo z podporo telesu ob bolezni? 

Seveda se vse začne pri prehrani. Zavedati se moramo, da sladkor oslabi imunski sistem. Sicer pri nas kadar je bolna, ji hrana sploh ne paše, tako da skrbimo zgolj za dovolj popite vode.

  1. V difuzor takoj kanem nekaj kapljic OnGuarda, da razkuži prostor in prepreči širjenje na druge družinske člane. Seveda prostor tudi večkrat prezračimo.
  2. V rollon si naredim imusnko bombico (OnGuard, Limono, Čajevec, Origano) in ji to nanašam na stopala (včasih tudi vzdolž hrbtenice) na dve uri.
  3. Čez dan ji dam tudi nekje 4-5 OnGuard granulc. OnGuard namreč izredno dobro dvigne imunski sistem.
  4. Povečm vnos vitaminov in mieralov (namesto 2 a2z “bombončka”, dobi 3). Prav tako povečam vnos probiotikov. Da telo podprem tudi odznotraj.
  5. Izredno učinkovito pa se nam je izkazal tudi protokol za nalezljive bolezni. Gre za nanašanje točno določenih eteričnih olj, v točno določenem zaporedju, vzdolž hrbtenice in na podplate. Res imunski boost.

Seveda pa ne uporabljamo nobenih sirupov,svečk ali kakršnihkoli drugih prijemov za zbijanje telesene temperature. V enem dnevu je že občutno izboljšanje. V dveh dneh je ponavadi že OK. Držim pesti, da bo tako tudi tokrat.

Skratka, bodite pripravljeni. Poglejte ali imate doma vse kar potrebujete. Ko otrok (ali pa vi) že zboli, ne bo časa za nakupe. Držim pesti, da vas virusi (in bakterije seveda) tokrat ne obiščejo!

Po daljši pavzi sem spet tu za vas!

XO,

Erika

Categories: Moj Blog

<