Če ste novi v svetu eteričnih olj, če jih že uporabljate ali pa razmišljate o tem, da bi jih uporabljali,... potem ste na pravem mestu.

Ja, zase lahko rečem, da sem totalna navdušenka nad eteričnimi olji. Lahko bi rekla morda celo obsedenka s temi dišečimi stekleničkami.

In moram reči, da si ne predstavljam več, da jih ne bi imela, saj sem z njimi močno, močno izboljšala kvaliteto našega življenja – več energije, boljši spanec, lepša koža, ne uporabljam več kemije pri težavah (kot so lekadol, calpol, ketonal,..), saj me do sedaj eterična olja še niso pustila na cedilu.

Prepričana sem, da imam stekleničke, ki so primerne tudi za vas in se že nadvse veselim, da vas naučim kako jih varno in učinkovito uporabiti.

Najprej bi vam želela povedati, da niso vsa eterična olja enaka. Daleč od tega. Eden izmed pokazateljev, ki določa čistost in terapevtsko kvaliteto eteričnega olja je kemijska struktura, na katero pa vpliva več dejavnikov: iz katerega dela rastline se pridobi eterično olje; podnebje, kjer rastlina raste, gnojilo (organsko ali sintetično), geografska lega, klima, sezona žetja in proces destilacije.

Ko začnemo uporabljati eterična olja za svoje zdravje razumemo potrebo po uporabi čistih, terapevstskih eteričnih olj. Takrat vemo, da za njih ni nadomestila. Torej eterična olja se po kvaliteti zelo razlikujejo in razen čistih, terapevtskih eteričnih olj najbrž res ne želite uporabljati na sebi, še manj na svojih otrocih. Je tako?

Kako začnete z eteričnimi olji? Popolnoma enostavno.

Letna vpisnina pride 24,40 eur in ne prinaša nikakršnih obveznosti (ni obveznih naročil in ni minimalnega naročila) ampak zgolj in samo ugodnosti (25% nižje cene, brezplačni izdelki, dodatni popusti v obliki bonus točk,...). Izdelke lahko naročite posamično, lahko pa se odločite za nakup začetnega paketa, ki vas oprosti plačila vpisnine (torej v primeru naročila začetnega paketa je vpisnina brezplačna).

Zato predlagam, da me kontaktirate s klikom na zgornji gumb in vam bom pomagala izbrati najprimernejši paket ZA VAS.

<