Hmm...

te zanima kaj je vsa ta agonija glede eteričnih olj? Jaa... te popolnoma razumem. Tudi mene je. Vsi okrog mene so govorili o teh stekleničkah in jaz se samo poslušala in si mislila: Resno? Samo povohaš stekleničko ali si naneseš eterično olje na telo in se zgodi čarovnija?

In ne boste verjeli. Res je popolnoma tako! Ko bom z vami delila svojo zgodbo, boste videli kako sem se obrnila iz največjega skeptika glede vsega v popolno navdušenko nad eteričnimi olji, ki bi rada te stekleničke približala tudi vam. Dajte jim priložnost, da vas navdušijo kot so mene.

Morda ste že prebrali razdelek Spoznaj me, pa vendar bi z vami želela deliti zgodbo, ki jo najbrž še niste slišali.

Vem, da želite poleg moje zgodbe kako sem prišla do eteričnih olj, slišati in izvedeti kako vse te stekleničke uporabljam in kako sem z njimi zelo izboljšala kvalitetno našega življenja, zato ostanite z mano in dobili boste točne napotke, kako lahko VI začnete in kako lahko Vi izboljšate VAŠE življenje.

Ampak, najprej moja zgodba…

Vse se je začelo s srbečim izpuščajem (no na začetku niti ni bil toliko srbeč) na moji desni strani. In sprva, kot vedno nisem dajala temu velikega poudarka… Moj moto je bil ponavadi: kot je prišlo, bo tudi odšlo. Pa vendar ni bilo tako. Izpuščaj je začel srbeti in se kasneje razširil tudi na drugo roko. Ker sem imela doma hči, ki sem jo takrat še jaz tuširala, me je začelo skrbeti, da ni to nekaj nalezljivega Zato sem odšla k zdravniku. Le-ta mi je, po zelo hitrem preledu (ne vem če bi sploh lahko rekla temu pregled), predpisala kremo s kortikosteroidi. Diganoza: Preveč čistim (in zato naj bi se razvila alergija). Če bi v tistem trenutku, povabila zdravnico k meni na kavo, sem prepričana, da bi spremenila diagnozo, kajti.. vse prej, kot da jaz preveč čistim.

Vendar lahko rečem, da sem bila v tistem trenutku s pregledom zadovoljna. Mož bo čistil, meni pa se bo stanje umirilo – še vsaka alergija izzveni, če ni v stiku z alergenom, pa bo tudi moja.

Pa vendar ni bilo tako. Blaž je bil resnično priden, čistil, pomival posodo in naredil vse, kjer je bil potreben stik s čistili. Moja alergija pa se je še kar slabšala. Na koncu je bilo vse skupaj že tudi grozno videti. Zato sem, kljub začetnemu upiranju, začela uporabljati kremo s kortikosteroidi.

Ampak…

ni pomagalo. Izpuščaj je bil vedno večji in iz dneva v dan je bolj srbel. Takrat mi je kolegica ponudila eterično olje sivke. Moja reakcija: RESNO? Kortikosteroidi mi ne pomagajo, ti pa mi ponujaš sivko (resnično, morda bi celo bila pripravljena prej preizkusiti zadevo, če bi bilo to katerokoli drugo eterično olje.. ampak SIVKA? Kar za vse je sivka). Skratka bila sem tako skeptična, da sprva nisem želela niti prezkusiti. Ampak… kot pravijo… Hudič v sili tudi muhe je. Tako sem tudi jaz, ko mi je zmenjkalo že vseh idej, popustila in prosila kolegico za eteričo olje sivke.

In ... ne boste verjeli....

V dveh dneh je bilo 90% boljše. Srbečica je ponehala praktično takoj. Ker ni več srbelo, nisem več praskala, in tako so se zacelile vse drobne ranice. Prej kot v enem tednu izpuščaja ni bilo več. In lahko si mislite kako zelo sem bila presenečena, navdušena in vzhičena… vse ob enkrat! In takrat je zrasla moja velika ljubezen do teh čudovitih stekleničk.

To je bil trenutek, ko so me etrična olja pritegnila in ko sem začela raziskovati. In od takrat naprej vse do danes, iz dneva v dan še raziskujem. In do danes me eterična olja resnično še niso pustila na cedilu. Dobesedno… VEDNO DELUJEJO!

Želim, da veste kaj in kako uporabljam, kako vsakodnevno izboljšujem naše življenje s pomočjo teh stekleničk. Kako poskrbim za dobro počutje, dovolj energije, zdrav vnetni odziv telesa in nenazadnje finančno situacijo, ki mi omogoča življenjski stil, ki sem si ga vedno želela. Da bi spoznali vse to, pobrskajte po moji spletni strani in se ustavite na razdelkih, ki vas najbolj zanimajo.
Če kljub vsemu še vedno ne najdete odgovora na vaše vprašanje, pa brez skrbi, klik na Vprašaj me.

Tukaj sem ZA VAS!

XO,

Erika Smrekar

<