Živjo,

mislim, da je zelo pomembno, da spoznate osebo, preden se povežete in delate z njo. Zato bi se ti želela malo bolje predstaviti.

Sem mama, sestra, hči, žena, prijateljica, pa najbrž bi se našla še kakšna pomembna vloga. Po poklicu pa sem učiteljica matematike in računaništva. Učitelj je nekaj kar si, ne nekaj kar počneš, zato bo poučevanje vedno del mene.

Vendar ker me naš šolski sistem ni izpopolnjeval, kot sem si želela da bi me, sem se odločila za poučevanje po drugi poti. Pot me je pripeljala, oziroma bolje rečeno – težave, do čudovitih stekleničk – dōTERRA eteričih olj, ki so mene, res največjega skeptika glede vsega, takoj navdušile. Zato sem se odločila, da bom v svoji karieri, namesto matematike, poučevala kako varno in učinkovito uporabljati te stekleničke, kako si z njihovo pomočjo povrniti ali ohraniti naše zdravje in dobro počutje ter nenazadnje, kako si lahko s pomočjo dōTERRE in vseh priložnosti, ki nam jih ponuja, spremenimo življenski stil.

In tako je postala pomoč drugim na poti do zdravja, boljšega počutja ali boljšega finančnega stanja, moja strast. Marsikdo, ki me je srečal na poti, mi je rekel, da bom svoje odločitve nekega dne obžalovala. Imela sem službo kot učiteljica, plače niso ravno visoke, a se da napredovati. Vendar izkazalo se je, da je ljudem bolj kot višina plače, pomebna njena sigurnost. Plača učiteljev pride 5. v mesecu ne glede na vse – ali se trudiš ali ne, ali smo sredi gospodarske krize ali hitre gospodarske rasti,... Pa vendar je bilo meni to premalo. Nisem bila zadovoljna ne z višino plače in ne s časom, ki mi ga poučevanje v šoli vzame.

Sama sem družinski človek in družina mi res pomeni največ na svetu. Zato bi rada z njo preživljala trenutke, kadar bi želela... ne samo kadar bi lahko. Zato sem izbrala drugo pot... pot, ki mi bo vse to omogočala. Pot, ki mi bo dovolila biti jaz in ki mi bo dovolila biti srečna. In vse to sem našla v čudovitih dōTERRA stekleničkah.

V življenju je potrebno sanjati in slediti svojimi sanjam. Sama verjamem, da se izven cone udobja skriva nekaj velikega. Nekaj čudovitega. Zato sem pripravljena narediti korak ven, čeprav na prvi pogled morda zgleda strašno. Si pripravljen tudi ti slediti svojim sanjam?

<